Hodnocení

Hodnocení pro Eliškahamerska

3. března 2012 v 8:39 | Elevanse
TOTO HODNOCENÍ JE PRO ELISKAHAMERSKA
VYHRÁLA HO V 1. PÍSMENOVCE

Přezdívka adminky: Eliskahamerska
Blog: www.srandanotes.blog.cz
Zaměřen na: Selena Gomez, deník
PRVNÍ DOJEM:
Moc mně zaujal tvůj blog hlavně designem, který je perfektně propracovaný. Akorát se o Selenu Gomez moc nezajímám, takže je tvůj blog spíše pro určitou skupinu lidí. Ale i to někdy může být plus!

DESIGN:
Veškeré detaily jsou zde sladěné a barvy, o těch ani nemluvím. Je to moc pěkný design. A hlavně vystihuje téma tvého blogu, což je velmi důležité. Jediné malé mínus je za to, že design není tvé tvorby - protože kdyby byl, tak by to bylo více osobitější. Ale chápu to. :)

MENU:
Nádherné menu, propracované, designově moderní, prostě se mi líbí. :) A ještě k tomu pěkně uspořádané, takže vím, kde co je.

ČLÁNKY:
Články jsou pěkné, nezveřejňuješ sem jenom různé fotky, ale také svůj osobní komentář k tomu, takže to se mi moc líbí, protože to moc blogů nedělá... Jinak deníček je naprosto úžasný, hezky jsem si početla. :)

AKTIVITA:
Tvá aktivita je perfektní.
HODNOCENÍ:
Design : 9/10
Menu : 10/10
Články : 9/10
Aktivita : 10/10

Body: 38/40

ZHODNOCENÍ:
Tvůj blog je jednoznačně moc pěkný. Kdo se zajímá o Selenu, tak si zde určitě moc počte a bude uchvácen design. Stačí k tomu ještě přidat trochu "sebe" a bude to dokonalý blog. Jen tak dál! :)
Elevanse

Hodnocení pro Ani

2. března 2012 v 19:49 | Elevanse
TOTO HODNOCENÍ JE PRO ANI
VYHRÁLA HO V 1. PÍSMENOVCE

Přezdívka adminky: Ani
Blog: www.moje-tvorba.blog.cz
Zaměřen na: vlastní autorskou tvorbu
PRVNÍ DOJEM:
Na první pohled mě tvůj blog velmi zaujal, hlavně designem a pěkným uspořádáním stránky.

DESIGN:
Design je jednoduchý, ale za to krásný. Protože heslo "v jednoduchosti je krása" přesně vystihuje tvůj design. Pěkně sladěné barvy, akorát bych trochu pozměnila rámeček u menu, které se trochu bijí s rámečkem u celé stránky. Ale jinak pěkně design.

MENU:
Tak akorát obsáhlý, obsahuje překlady do jiných jazyků = obrovské plus. Líbí se mi i popisky v menu a ikonky. Možná bych použila jiný rámeček, nebo bych tam nechala jen levou a spodní stranu rámečku.

ČLÁNKY:
Moc se mi líbí, protože jsou takové jednoduše o všem. Jsou to zajímavé články, hezky se čtou a obsahují právě to, co čtenáře zajímá. Jsou též obohacené o obrázky, což je velkým bonusem. Zvláštní pochvala pak patří povídkám.

AKTIVITA:
Tvá aktivita je úžasná.
HODNOCENÍ :
Design : 9/10
Menu : 10/10
Články : 10/10
Aktivita : 10/10

Body : 39/40

ZHODNOCENÍ:
Tvůj blog je naprosto dokonalý, je osobitý, píšeš sem jen to, co tě zajímá a zároveň to, co baví i ostatní. Takových blogů by mělo být víc! :)
Elevanse

Hodnocení mého blogu :))

22. února 2012 v 17:29 | Adush
Táákže mám hodnocení mého blogu! :)))

Dess: Je barevný (což miluju) a pěkně sladěný- nepřeplácaný.. myslím že upoutá pozornost :)
Body: 10/10

Aktivita: Myslím že přidáváš opravdu hodně, super! :)
Body: 10/10

Články (+ kvalita): Přidáváš asi všechno.. deník, grafika, hodnocení blogů.. super!
Body: 20/20

Návštěvnost: Toplist jsem na blogu nenašla :/ Ale máš tam komenty takže alespoň tak :)
Body: 9/10

Celkový dojem: Super blog! :)
Body: 10/10

Celkové body: 59/60
Moc se mi tvůj blog líbí, ráda na něj chodím.
Známka: 1*
Akorát nemám ten blbej top list :/ mě nějak blbne.. takže nevím jinak moc ti děkuju :))

Hodnocení blogu Nuttel-lka

21. února 2012 v 19:49 | Adush
Takže další hodnocení
Blog máš od prosince tím pádem 2 měsíce
Vzhled:
Menu máš super.. vždy vidím "nedokonalé menu" ale toto je přehledné a hezké i když by chtělo nějaké nadpisky. Layout je hezký obyčejný ale Ramba mám ráda :D líbí se mi.. :) hnědá bílá a čarná hezké barvy ladí k době jediný asi bych to něčim výraznějším veselejším oživila :).
9/10

články
Píšeš Moc hezky většinou- my diary, obrázky atd.. jo tvé články jsou zábavné akorát bych tam pak psala klik na celí článek nebo něco podobného. Jinak píšeš zábavně a nevím co podotknout asi jen co skoro u všech ostatních blogů- napiš něco jiného než my diary zkus třeba hodnocení blogů, Rozhovory, grafiku.. co tě napadne :)).
9/10

Aktivita
Aktivní si hodně :).. a Máš tam celkem i komenty :D :) něco jako já.. několik článků za den.. nemůžu nic vytknout. :)
10/10

Popularita:
Jo populární seš dost.. myslím že bloguješ často jenom jak říkám chtělo by to něco nového :) Takže to je k tomuto vše :)
10/10




Asi všechno :) komentáře to jsem zapsala do aktivity takže vše :)
38/40
ps: nemám moc času .. zrovna teď .. kdybych neodpovídala odpovím spíše ža zítra :)
Ještě ohodnotím 5 blogů který jsou zapsané a jinak to pozastavim :)

Hodnocení blogu Dark soul

18. února 2012 v 16:19 | Adush
Takže blog máš: cca 4 měsíce :)

Vzhled:
Tvůj dess se mi moc líbí (ach jo mě se líbí skoro každej :D), Máš jednoduchou grafiku :).Menu! konečně má někdo přehledný a zaplněný menu :).:D.Barvy: bílá růžová a šedá: skvělá kombinace Moc se k sobě hodí :). Nemám už co dodat :)
10/10

články:
Píšeš většinou o my diary, videa a obrázky. Proti tomu nic nemám. Ale co zkusit něco novího? když máš za týden okolo 100 lidí což neni skvělí ale ani hrozný.. kdyby jsi začala něco novího jako jsou rozhovory, drobná grafika, hodnocení blogů... a mnohem více věcí 1. byse ti zvýšila návštěvnost 2. měla bys o čem psát :)).
9/10

Aktivita:
Aktivní seš celkem dost což je dobrý :). tak 4 články za den stačí na to aby ti blog navštívilo třeba i 90 lidí :D :) (stejnak u mně) No u tohohle se toho moc nedá posuzovat takže vše :)
10/10

Komentáře:
Máš hodně málo komentářů :( (bez urážky). U některých článků žádný a u některých pouze 1 či dva :/. No jak už jsem psala zkusila bych spát o něčem novém :). Jinak vše už máš zařízené teď už stačí vymyslet o čemdál spát :).
7/10

36/40
Myslím že je to vše :)
chcete ohodnotit blog? tak tady

Hodnocení blogu Mischelle xP

15. února 2012 v 12:49 | Adush
Mischelle xP má blog od 3. října 2011:)

Vzhled (dess)
Dess máš jednoduchý (jako skoro všichni ostatní) a i malinko obyčejný (bez urážky),žlutá černá a bílá- ty barvy se k sobě sice hoděj aleasi bych tam dala jednu výraznější veselou barvu aby to malinko oživilo. a nebo si můžeš u někoho stáhnout nebo objednat layout :). Ale je celkem hezký :). Jak koukám máš hodně affs. Ale malinko bych vylepšila menu. Máš tam jen pár odkazů. Zkus třeba udělat nějaký noví rubriky :).
9/10

články
většinou píšeš spíš o deníku nebo grafika. No je to stejné jako u ostatních. Asi bych začala psát o něčem novím :). Třeba bys mohla začít dělat jinou grafiku jako avatary, brushe, popisky a pak třeba na ojednávku nebo psát nějaký příběhy atd.. No jinak máš články hezky napsaný a líbí se mi jak píšeš :).
9/10

Komentáře
Většinou máš komentářů u článků okolo 10-5což je dobrý jenom ti chci říct že je lepší když komunikuješ se s víma blogerama a odpovídáš jim. Neříkám všem třeba jen některym a oni se ti pak budou vracet (někteří :D).
10/10

Aktivita
Aktivní se celkem hodně :). vypadá že včera tam máš cca 4 články.. což je skvělí. Jen tak dál :).
10/10

38/40

Hodnocení blogu eliskahamerska

14. února 2012 v 18:20 | Adush
Další hodnocení blog má cca od roku 2007 :D wow!

Vzhled
Moc se mi líbí. další z jednoduších :). šedá, fialová a bílá- další 3 kombinace který k sobě dokonale ladí!
Menu máš fakt super! tohel menu vždy shánim, ale už jsem ho sehnala jediný co mi na tom menu vadí je že tam v podstatě nemáš žádné rubriky. být tebou malinko bych si vytvořila pár nových rubrik jako třeba . my diary, grafika, grafika na objednávku, vtipy atd.. a dala je tam to ti také zvýší návštěvnost :):D. no tvůj layout se mi moc líbí. Selena je taky oblíbená tak si myslim že je super :).
9/10

články
Píšeš spíše o grafice a o sobě ( stejně jak já :D) články píšeš hezky a na začátku každýho článku píšeš buď : ahoj, dobře, takže.. (to dělám i já :D). Jinak tvoje články se mi líbí ale asi by to chtělo něco aby tvůj blog víc "nakoplo" třeba zkus udělat nějakej layout v ps a nebo něco uplně novího jako posuzování blogů nebo rozhovory. Je to lepší protože ti to zvýší návštěvnost a bude na tvůj blog chodit víc a víc lidí :). Klidně být tebou bych zkusila i povídky nech se někým inspirovat třeba já nebo někdo zmích affs píše hodně povídek tak si pár přečti a zkus je taky :).
9/10

Aktivita
Pokud jsem si všimla správně aspoň každý den přidáváš jeden článek což je super, někteří se ke svému blogu vrací za týden nebo ho uplně nechaj na odpis a nebo smažou.. ale to sem teď nepatří. Pokud se podívám na tvůj blog tak je vidět že hodně píšeš třeba včera je tam od tebe asi 5 článků což je dobrý. Nemůžu ti nic popřít :)
10/10

Komentáře
ukomentářů to máme více méňe podobný u některých článků máš komentů okolo 8 a u některých 4, a někdy i více :). Myslím si že dokážeš dobře komunikovat s ostatními protože je to důležitý- výsledkem je že se na tvůj blog budou vracet. Já teda odpvídám na skoro každý koment a vypadá že ty také :).
10/10

První dojem
je to nová věc kterou budu od teď hodnotit. když jsem přišla na tvůj blog tak první čeho jsem si samozřejmě všimla byl tvůj dess. Moc se mi líbil jediný co bych na tom podotkla je menu ale to už je tam nahoře :). No články dobrý takže první dojem je:
10/10

Popularita
Popularita no na tvim blogu je bohužl celkem nízká,upřímě jsem nikdy takle nízkou návštěvnost neměla (bez urážky). ALe jak už jsem psala v předchozích bodech zkusila bych psát o něčem novím :) Nevím jestli to děláš ale to dělá hoodně blogů. Vždycky když je hodina: něco a 9 minut (15:39,49) a 59 sekund(13:29:59) tak dáš hned zveřejnit ten článek a objeví se ti mezi prvními 10 a taky se ti zvýší návštěvnost :). Není sice zas tak hrozná ale zlepšit by chtěla :). to je všechno :).
7/10

celkem:
55 z 60
dobrý výsledek :)

Hodnocení blogu Eveely

13. února 2012 v 10:50 | Adush
Evely má blog 14 dní.. což je poměrně málo ale na tom nezáleží :)

Vzhled
Layout se mi moc líbí, jak už jsem řikala jednoduchý laye jsou moc hezký, Krásně zkombinovaný barvy, modrá, hnědorůžová a více hnědá - se k sobě skvěle hodí. Tvůj dess se mi líbí i když asi na blogu máš málo článků (14 dní je přeci jen málo) tak je moc hezkej :)
10/10

články
Jsou pěkný. Píšeš asi nejvíce o módě, fotky a různě o sobě. Tvé články se mi líbí, dobře se čtou a myslím si že to hodně holek o čem píšeš bude zajímat :). Samozřejmě až se "usadíš" s timto blogem možná budeš i hodně populární :). No nevím co jinýho dodat.
10/10

Aktivita
Blog máš od 28. ledna 2012 a máš tam do této doby přesně: 8 článků za cca 14dní. to to nebudu posuzovat díky tomu že máš blog tak "krátkou" dobu :)
bez hodnocení

Komentáře a popularitu vynechám díky tomu že máš blog jsen 14 dní (bez urážky)
:)
Takže získáváš:
20/20 dodů :)


Hodnocení blogu Ani

12. února 2012 v 19:49 | Adush
Tak tady je hodnocení blogu..
Ani už má blog 8 měsíců.. což je co říct :D

Vzhled
Vzhled se mi líbí, Jednoduchá grafika (jak už jsme se bavili), Hezký růžoví pozadí za tebe vypovídá že máš ráda (paříš..:D), což už o tobě taky vím, Záhlaví- také s "námětem" paříže v podobě diáře, Jinak barva-růžová, černá a bílá- skvěle k sobě ladí a vytváří hezkou atmosféru. sice moc růžovou nemám ráda a není to zrovna profesionální dess (bez urážky), se mi tvůj blog líbí a je mím nejoblíbenějším. Takže dostáváš
9 bodů z 10 :)

články
píšeš spíše povídky (spíše o H.Potterovi) a rozhovory s různými blogerkami, tvoje povídky mám ráda obzvláště jsi hodně optimistická (což už jsme taky mluvili :D) a dokážeš shrnout hodně informací na kratičký zápis což se mi taky líbí když píšeš o HP, snad každý dělá chyby v článcích- rozdíl je v tom že někdo málo a někdo hodně.. :D ale u tebe jsem si moc chyb nevšimla :)
Proto dávám 10/10 bodů

Aktivita
Ty seš na blogu tak trochu průběžně, jestli jsem si správně všimla spíše sleduješ a odpovídáš na komentáře a pak někdy když tě něco napadne tak napíšeš článek :) (mimochodem to dělám i já :D) Takže si myslím že si aktivní a věnuješ se blogu, Jediný co bych asi "vytkla" je že bych se být tebou zaměřila na něco novího (jinýho, psaní článků) ale to patří do článků takže to je asi vše :).
10/10

Komentáře
Už z vlastní zkušenosti.. jsme v tomto zcela podobný.. já skoro vždy odpovídám na své komentáře (vždyť mě znáš :D).
A to samé děláš ty (aspoň si to myslím), Takže chci říct že ty na blogu máš článků hodně, Když píšeš tak "průběžně" tak se ti tam jaksi nahromaděj ( myslím to dobře :D) takže jich tam máš většinou v počtu- 10-14 ale i třeba 23, Většinou ti píšou podobný lidé což nasvědčuje tomu že máš některé opravdu "Top" :D které jako já chodí na tvůj blog často :).
10/10

Takže popularitu psát nebudu protože si myslím že jsem to sepsala už u ostatních :)

39 bodů z 40 :)
Můj názor na tvůj blog: Máš skvělej blog a baví mě tvé články jen bych asi vymyslela něco nového :), ovšem každý má svůj názor :)

Hodnocení blogů

12. února 2012 v 19:09 | Adush
Takže jsem serozhodla o hodnocení blogů :)
Budu hodnotit- vzhled, Jak často seš na blogu tedy- aktivita, články, popularitu (možná), počet komentářů, (občas) první dojem, Menu

Pokud budete chtít ohodnotit blog tak napište do komentů:
  • Jméno
  • Blog
  • Jak dlouho blog máš?
Vše.. doufám že se někdo přihlásí :)
Hodnocení bude nejpozději do týdne.
Komentáře mažu když:
  • už jsou splněný
  • Váš blog má hoodně podobný hodnocení jinýho blogaře (tím pádem vám dám odkaz)
POZASTAVENO
 
 

Reklama